Pagina 1 din 1

Scapă de petele de pe față ca prin MINUNE!

Scris: 08 Sep 2017, 17:48
de LaurManea
Dacă doriți să vă aveți pielea sănătoasă și mai tânără și, în același timp, să îndepărtați petele întunecate de pe față ar trebui să utilizați o combinație puternică de suc de semințe rodie, suc de lămâie, suc de cartofi făcute cuburi de gheață. Cuburile de gheață făcute din suc de cartofi, suc de lămâie și suc de semințe rodie fac acest amestec minunat un leac pentru întinerirea pielii și sunt foarte eficiente în îndepărtarea rapidă a zonelor întunecate.

Lămâia

Lămâia conține proprietăți naturale de iluminare a pielii, care va lumina pielea, sucul de cartofi acționează asupra zonelor întunecate.

Folosiți următoarele ingrediente:

– o tavă de gheață;
– un cartof;
– 1/2 lămâie;
– 1/2 castron cu semințe de rodie.

Iată ce trebuie să faceți:

Începeți cu curățarea cartofului și dați-l pe răzătoare, apoi puneți-l într-un mixer și adăugați semințele de rodii, 1 lingură de apă și amestecați-l bine. Între timp, ar trebui să stoarceți sucul din lămâie și să îl adăugați în amestec apoi continuați să amestecați. După aceea se toarnă amestecul obținut în tava de gheață și se umple fiecare secțiune.

După aceea, trebuie să așezați tava cu gheață în congelator și să o lăsați acolo timp de aproximativ 5 până la 6 ore. Apoi, luați un cub de gheață și frecați-l pe piele, în special pe zonele unde aveți petele întunecate apoi spălați cu apă rece. În fiecare zi utilizați 1 până la 2 cuburi de gheață și veți fi foarte mulțumiți de rezultate!

2. Turmericul

Turmericul este un excelent antiseptic și agent de luminare a pielii care ajută la minimizarea cicatricilor și a altor semne. În plus, curcuma poate ameliora afecțiunile alergice, inflamatorii și infecțioase ale pielii care vă fac pielea să arate plictisitoare și lipsită de viață.

Se amestecă o lingură de pulbere de curcumă cu suficient suc de ananas pentru a face o pastă. Aplicați pasta pe față și pe gât. Lăsați-o până când pasta se usucă complet. Apoi spălați-o cu apă călduță. Urmați acest remediu de două sau trei ori pe săptămână pentru a reduce reapariția petelor de pe piele.
Faceți o pastă amestecând cantități egale de praf de turmeric și făină de graham cu puțină apă sau lapte. Aplicați-o uniform pe piele și lăsați-o până când se usucă. Spălați ușor fața cu apă călduță prin mișcări circulare. Urmați acest remediu o dată pe săptămână pentru a vă ușura tonusul pielii și a elimina cicatricile.

3. Miere

Pentru a vă bucura de o piele clară, este necesar sa vă mențineți pielea bine hidratată. Mierea este un hidratant excelent și, de asemenea, are proprietăți antibacteriene care ajută la prevenirea infecției.

Aplicați miere brută direct pe piele. Lăsați-o să se usuce în mod natural și apoi clătiți-o cu apă călduță. Conținutul de apă din miere vă hidratează profund pielea, făcând-o moale și suplă. Utilizați acest remediu simplu o dată pe zi sau în fiecare zi.