Bine ati venit pe forumul meu. Sper sa va fie de un real folos! Lectura placuta!

Vene varicoase

LaurManea
Mesaje: 31
Membru din: 17 Aug 2017, 17:32

Vene varicoase

Mesaj: # 25Mesaj LaurManea
01 Sep 2017, 23:54

Persoanele de orice vârstă pot fi afectate de venele varicoase, în special persoanele cu piele mai fină. Acest tip de problemă poate fi rezolvată prin intervenții chirurgicale costisitoare, care nu sunt întotdeauna eficiente, dar modul cel mai ușor este de a utiliza uleiuri esențiale naturale.

Vă recomand să încercați mai întâi căile de tratament, fara operatie, pentru a reduce vizibilitatea venelor înfundate fără riscuri prea mari.

Dacă vă masați picioarele cu acest ulei de casă, puteți rezolva problema cu vene varicoase pentru TOTDEAUNA!

Cum să o pregătiți?

Rețeta 1
Alegeți 50 de flori de gălbenele, spălați-le bine și uscați-le. După ce s-au uscat, puneți-le într-un borcan mare și turnați peste ele 1 litru de ulei de măsline.
Apoi închideți borcanul și lăsați-l timp de 4-5 săptămâni, unde se poate obține suficientă lumină solară. După terminarea acestei perioade, puteți începe să utilizați uleiul. Dacă vă îl veți strecurați sau nu, depinde în întregime de dvs. dar nu este necesar.

Rețeta 2

Rețeta cu untura de porc si flori de galbenele.

Încălziți jumătate de kilogram de grăsime de porc la căldură scăzută.

Odată ce grăsimea este topită complet, adăugați două mâini de frunze de gălbenele proaspete și o mână de cochilii verzi, cu tepi culese dintr-o castan sălbatic. Lăsați amestecul să încetinească spumarea, scoateți-l de pe foc și apoi agitați timp de încă 5 minute.

Când terminați prepararea, acoperiți amestecul și lăsați-l într-un loc răcoros timp de 24 de ore. După 24 de ore, începeți să îl încălzi încet, amestecându-l până se înmoaie complet.

Scrie răspuns