Pagina 1 din 1

Un pic de Bioterapie

Scris: 16 Noi 2017, 15:48
de LaurManea
Pentru a defini bioterapia, este necesar să reamintim câteva noţiuni şi anume:
– prefixul bio provine din cuvântul grecesc bios care înseamnă viaţă;
– toate organismele vii sunt înzestrate cu energia vieţii, au bioenergie.
Cantitatea de bioenergie, şi în special calitatea sa este un har ce poate fi modelat în anumite limite, nu cu mult mai mult din ce i-a fost dăruit fiecaruia. Sustinem această afirmaţie gândindu-ne la artiştii care au talent înnăscut, neegalaţi de alţii care oricât s-ar strădui nu ajung la performanţă, ori la persoanele carismatice care au o putere de influenţă fascinantă asupra mulţimilor.
Cineva ar putea întreba:
– De cine suntem înzestraţi?
– De acea Forţă, de acea Energie, de acea Inteligenţă pe care unii o numesc simplu Dumnezeu, atribuindu-I întreaga Putere, alţii din spaţiul asiatic vorbesc de energia celestă, ancestrală, energia Qi. Aşadar toate organismele vii inclusiv lumea vegetală şi chiar minerală (cristalele) posedă energie, însă termenul de bioenergie este privit ca o calitate atribuită doar omului si plantelor. Vindecarea sau ameliorarea unor boli cu ajutorul bioenergiei este o vindecare naturală, realizată cu energia care se află din belşug în proximitatea noastră. Noi dăruim şi primim energie în mod inconştient. Cine ar putea înlocui gestul mamei care îşi mângâie copilul care s-a lovit şi îl linişteşte cu vorbe duioase, rostite ca o incantaţie, plimbându-şi automat mâna cu tandreţe pe suprafaţa locului dureros Această energie trebuie captată şi direcţionată spre persoana aflată în suferinţă.
– Cine poate capta şi direcţiona energia?
– Persoane dotate din naştere cu acest dar, sau oricare dintre oameni care doreşte prin sentimentele sale altruiste să-şi ajute semenii,se informează, perseverează în îmbogăţirea cunoştinţelor, respectă legile divine şi morale, se dedică tratării şi vindecării celor suferinzi, persoane numite bioterapeuţi.
Metoda de tratament practicată de un iniţiat numit bioterapeut care foloseşte doar harul său pentru însănătoşirea (armonizarea, deblocarea energetică) unui bolnav se numeşte bioterapie
– De ce spun deblocare, armonizare energetică?
– În concepţia medicinii extrem orientale, boala înseamnă blocaj energetic. Putem defini bioterapia prin următoarea formulare: totalitatea procedeelor prin care o boală sau un ansamblu de boli se vindecă sau se ameliorează cu ajutorul energiei emise de om Spaţiul din jurul corpului fizic (dens) ocupat de această energie este cunoscut sub denumirea de biocâmp. El poate fi vizualizat de clarvăzători, şi poartă numele de aură a corpului, care poate avea diferite culori în funcţie de mai mulţi factori :alimentari, psiho-fizici. Acest câmp auric a fost reprezentat magistral în pictura religioasă prin “coroana aurie” distinctă din jurul capului sfinţilor.

CUM POŢI VEDEA RADIOGRAFIA UNUI OM CU OCHIUL LIBER

EXERCIŢII PRELIMINARE

RECUNOAŞTEREA BOLILOR

PASELE MAGNETICE

PASE EXTERIOARE PREGĂTITOARE

TRATAMENTE SPECIFICE

BIOTERAPIE

BIOTERAPIA este o ştiinţă esoterică (ocultă). Practicile sale se bazează, în principal, pe metodele magiei albe. Este necesar ca discipolul (elevul) să-şi însuşească foarte bine toate practicile de magie albă la care poate avea acces. Orice amănunt, orice „chichiţă” îi poate fi de folos la un anumit moment. De exemplu, poţi avea un bolnav psihic care nu poate mânca cireşe pentru că vede în ele nişte … gonade, şi atunci, ce te faci cu el ? Trebuie să-l influenţezi prin pase hipnotice până când îl convingi că cireşele sunt comestibile, că sunt de origine animală şi n-au nimic în comun cu gonadele.

CUM POŢI VEDEA RADIOGRAFIA UNUI OM CU OCHIUL LIBER

EXERCIŢII PRELIMINARE

Vei privi bolnavul cu ochii mari deschişi, de la o distanţă de aproximativ 2 metri. Poate sta şi mai aproape, dar nu mai departe de 2 metri, pentru că pot interveni confuzii în diagnosticarea bolilor sale. Ca să-i vezi aura cu toate amănuntele ei trebuie să-ţi formezi vederea eterică.

Există multe practici de antrenament pentru a vedea în eteric. Iată una :

Priveşti corpul omului, dacă se poate, în pielea goală, dacă nu, îmbrăcat cât mai sumar, de la o distanţă de maximum 2 metri, cu privirea lejeră, clipind cât mai rar, rotindu-ţi ochii împrejurul lui în sensul acelor de ceasornic de câteva ori, apoi îţi odihneşti privirea, mutându-ţi ochii de-a lungul corpului său în sus şi în jos. Încerci să rezişti astfel până când ai impresia că corpul său se estompează, se rarefiază, astfel încât dispare partea solidă şi îl vezi din ce în ce mai colorat şi mai rarefiat. Vei avea senzaţia că se transformă într-o imagine de pe ecranul unui televizor. Cu timpul, vei vedea conturul organelor sale interne.

Pe această imagine apar semnele de recunoaştere ale principalelor boli. Pentru diagnosticarea corectă e necesar să te sfătuieşti cu un medic. Nu vei face pase la bolile unde nu eşti sigură de diagnostic ! Este foarte riscant, şi pentru tine, şi pentru bolnav. Dacă nu-ţi asiguri protecţia psihologică şi energetică poţi contracta simptomele unei boli rebele. Chiar dacă nu te îmbolnăveşti, poţi suferi prin inducţie energetică tot atît de mult ca bolnavul.
RECUNOAŞTEREA BOLILOR

BOLILE DE FICAT

Le vei observa când culoarea feţei omului este pământie, ochii încercănaţi cu maro, pete maronii pe faţă, mai ales pe frunte, cât şi pe mâini (pe faţă, nu pe dos). Pe radiografia energetică poţi vedea pete de culoare închisă deasupra ficatului. Dacă are pietre, îţi apar ca nişte steluţe întunecate. Dacă are ciroză, ficatul e umflat, mărit peste normal, de culoare maronie închisă uniformă, cu aspect de burete spongios.

Cancerul la ficat (deci o tumoră) îl vezi foarte clar ca o pată întunecată, aproape neagră. Dacă înainte culoarea era maronie, cancerul este colorat în negru spre albastru. În orice zonă a corpului ar fi, culoarea de recunoaştere a cancerului este negru spre albastru.

Dacă înveţi bine anatomia corpului poţi pune foarte uşor diagnosticul la bolnavii de cancer. Totuşi, medicul e necesar pentru localizarea bolii în corpul fizic. Nu uita că tu vezi etericul, iar în eteric imaginile sunt puţin deformate faţă de cum apar ele în corpul fizic. Vederea eterică este puţin subiectivă. Mult mai clar apar imaginile pe ecranele unor aparate moderne de testare a bolilor. În general, tot ce observăm noi prin organele de simţ pare uşor subiectiv faţă de rezultatele analizelor făcute cu ajutorul unor aparate.

SCHIZOFRENIA

Este o boală nevindecabilă, dar poate fi ameliorată cu pase puternice şi cu o puternică legătură mentală între vindecător şi spiritul bolnavului. Pot trata schizofrenia cu bune şanse de vindecare numai acei vindecători care au acces liber la lumea spiritelor. Dacă reuşeşti să convingi spiritul să se echilibreze, să-şi menţină locul dinainte stabilit de către natură şi să nu mai oscileze, părăsindu-şi acest loc în timp ce bolnavul este treaz, atunci şansele de reuşită sunt foarte mari.

În cazul acestei boli discuţia cu bolnavul trebuie să fie permanentă în timpul tratamentului. Trebuie să-i influenţezi subconştientul cu o putere de convingere inepuizabilă. Trebuie să fii un foarte bun psiholog şi, totodată, hipnotizator.

Recunoaşterea schizofreniei pe radiografia eterică : în dreptul creierului apar distorsiuni, ca nişte unde sinusoidale orizontale, care par a brăzda creierul. Acestea sunt de culoare albicioasă, seamănă cu nişte şanţuri albe-argintii, uşor de recunoscut şi inconfundabile.

În schimb, la „sora ei bună”, PARANOIA, simbolurile eterice sunt nişte dungi de lungimi diferite, de culoare întunecată, maroniu spre negru, asemănătoare unor săgeţi, care par a înţepa creierul în toate direcţiile, dezordonat.

BOLILE DE INIMĂ

Se recunosc, în principal, prin pete întunecate în zona inimii. Acestea pot fi leziuni sau blocaje pe artere. La leziuni culoarea e aproape asemănătoare cu a cancerului, dar puţin mai deschisă. Scleroza pe artere sau vene seamănă cu nişte grăunţe întunecate în interiorul acestora.

BOLILE DE RINICHI

Situaţia este aproape asemănătoare cu cea de la ficat. Răceala rinichilor se prezintă ca nişte pete cenuşii pe aceştia. Infecţia purulentă seamănă cu nişte pete cenuşii-închise spre negru. O infecţie puternică poate fi uşor confundată cu tumoarea canceroasă, de aceea analizele prealabile sunt foarte necesare. Pietrele la rinichi apar ca nişte steluţe de culoare închisă.

BOLILE GENITALE

La femeie şi la bărbat infecţiile apar ca pete cenuşii. Tumorile sunt negricioase.

REUMATISMUL

Oasele, care de obicei sunt fosforescente (când sunt sănătoase) prezintă pete cenuşii în zonele bolnave.

PARALIZIILE

Pe aură apar blocaje prin obstrucţionarea imaginii corecte. Adică zona paralizată este devitalizată faţă de celelalte părţi ale corpului şi apare mult mai ştearsă decât ele. Se pot vedea chiar distorsiuni în imagine, în funcţie de gradul de atrofiere şi deviere de la poziţia corectă a oaselor şi părţilor moi ale corpului.

PASELE

PASE EXTERIOARE PREGĂTITOARE

Se execută la distanţă de 2 – 3 centimetri de pielea bolnavului.

PRIMA ETAPĂ

Roteşti mâinile în jurul bolnavului începând de la cap la partea dorsală; dacă e cazul, poţi ajunge chiar la genunchi. Important e capul şi trunchiul. Înainte de a lua poziţia pentru pase îţi vei energiza corpul prin metodele ce ţi le voi da ulterior. Prima etapă cu pase are rolul de a energiza întregul corp eteric al bolnavului şi de a-l pregăti pentru tratamentul ce urmează.

Ţii mâinile una în faţa alteia, cuprinzând între ele trupul bolnavului. Te vei roti în jurul bolnavului, care stă în picioare sau pe scaun, mai rar în pat (acest ultim caz, doar când nu poate sta nici pe scaun, dar va trebui să-l întorci pe-o parte şi pe cealaltă). Nu vei insista mult cu pasele de rotire generală, maximum 3-4 minute. Nu contează sensul de rotire.

ETAPA A DOUA

Vei coborî mâinile cu palmele îndreptate în jos până la baza trunchiului, apoi le ridici şi acoperi cu ele corpul, ca şi cum energia ridicată în palme vrei să o deşerţi în capul bolnavului. Apoi cobori din nou mâinile, dar spre o altă zonă a corpului. Execuţi rotindu-te, până când cuprinzi tot corpul bolnavului.

ETAPA A TREIA

Forfecarea aerului cu palmele – una cu faţa în jos şi cealaltă deasupra ei. Execuţi de sus în jos şi de jos în sus pe aceeaşi direcţie, iar după aceea te deplasezi pentru a cuprinde şi restul corpului.

ETAPA A PATRA

Presezi aerul cu palmele de sus în jos şi de jos în sus, rotindu-te. Distanţa dintre palme cuprinde spaţiul de la cap şi până la baza trunchiului.

ETAPA A CINCEA

Este etapa finală de pregătire pentru tratament. Masezi etericul de jur împrejurul corpului bolnavului, ca şi cum ai mângâia o statuie, începând cu mângâierea capului, mergând în jos până la genunchi.
TRATAMENTE SPECIFICE

DURERILE DE CAP

Se tratează cefaleele fără o cauză precisă. După etapele pregătitoare executate până la baza trunchiului urmează aceste etape :

a) Se cuprinde capul între palme la distanţa de 2-3 centimetri de piele, se ţin astfel, rotindu-le lent în jurul capului timp de 2-3 minute. Să faci cel puţin 5 rotaţii complete. Sensul de rotaţie e la alegerea terapeutului, cum îi e mai convenabil.
b) Se pune mâna dreaptă deasupra creştetului capului, iar stânga la baza craniului, în dreptul vertebrelor cervicale. Se stă nemişcat 2-3 minute.
c) Se lasă mâna dreaptă deasupra creştetului, iar stânga se pune sub bărbie, pe laringe, timp de 2-3 minute. Nu se atinge pielea.
d) Se cuprind tâmplele bolnavului între palme, 1 minut.
e) Se cuprind între palme fruntea şi zona opusă a capului, 1 minut.
f) În final, bandajarea generală până la trunchi.

SINUZITA

a) Pasele pregătitoare.
b) Cuprinderea capului între palme şi rotirea lor în dreptul frunţii, 2 minute.
c) Aplicarea palmelor în dreptul tâmplelor, 2 minute.
d) Presarea aerului de sus în jos în dreptul frunţii şi lateral (tot în dreptul frunţii) în plan orizontal, de la stânga spre dreapta şi invers.
e) EXTRAGEREA ENERGIEI NEGATIVE de la rădăcina nasului, între sprâncene :

Se unesc între ele degetele mâinii drepte pentru a forma un punct, se apropie foarte mult de zonă, fără a o atinge şi mental extragem energia din acea zonă, concentrând-o în vârful degetelor şi, cu un efort de voinţă, tragem de ea către exterior, rotind mâna cu o amplitudine tot mai mare, până la un diametru de circa 30 centimetri, pe distanţa de maxim jumătate de metru.

Obligatoriu scuturăm mâna în jos. În timpul paselor se scutură ambele mâini după fiecare 2-3 minute sau chiar 1 minut, deci la sfârşitul fiecărei proceduri se scutură energic de 2-3 ori ambele mâini către o direcţie cât mai depărtată de medic şi de bolnav.

Extragerea energiei negative prin rotirea mâinii, având degetele adunate sau cu mâna dreaptă în direcţia contrară bolnavului, se face numai atunci când locul nevralgiei sau al bolii este bine precizat. Altfel, rişti să devitalizezi zone care nu sunt bolnave.

f) Bandajul final.

OTITA ŞI SURZENIA (se tratează la fel)

a) Pase generale.
b) Se cuprind urechile între palme, 2 minute.
c) Presarea aerului prin lateral către interiorul şi exteriorul urechii. Apăsarea aerului pe timpane.
d) Bandajul general.

MIOPIA

a) Refacerea aurei.
b) Energizarea ochilor, cuprinzând capul între palme, de jur împrejur.
c) Aplicarea palmelor pe ochi, succesiv cu degetele în jos, în sus, înspre urechi, înspre nas.
d) Energizarea stomacului : palma stângă lipită pe şale, dreapta se roteşte în sens orar, masând stomacul.
e) Refacerea aurei