Bine ati venit pe forumul meu. Sper sa va fie de un real folos! Lectura placuta!

Ceapa in sanatate

LaurManea
Mesaje: 31
Membru din: 17 Aug 2017, 17:32

Ceapa in sanatate

Mesaj: # 38Mesaj LaurManea
09 Sep 2017, 15:33

Aceasta planta este pe drept denumita “Darul lui Dumnezeu” deoarece poate vindeca mai mult de 100 de probleme de sanatate!
În afara de usturoi, ceapa este considerată ca fiind una dintre cele mai sănătoase vegetale din lume, având numeroase binecuvântări distincte pentru sănătate.
Ceapa este o sursă bogată de vitamine precum B6, C, cat si mangan și fibre nutriționale. În acest text, vă vom prezenta de ce ceapa este atât de benefică pentru sanatatea dvs.
Ceapa are capacitatea de a distruge microorganismele și germenii datorită proprietăților lor antivirale și antibacteriene.
Datorita conținutului de vitamina C, precum și prezența de fitochimicale, ceapa poate spori sistemul imunitar.
Ceapa conține, de asemenea, crom care are capacitatea de a modifica zahărul din sânge.
Este, de asemenea, capabilă să vindece infecții și să reducă inflamația.
Ar trebui să utilizați cu adevărat partea verde de la ceapă, deoarece aceasta poate fi o sursă bogată de vitamina A.
Consumul de ceapă cruda va diminua simtitor producția de colesterol LDL.
Ceapa, de asemenea, poate preveni cancerul datorită compusului puternic cunoscut sub numele de quercetina.
Dacă aveți o intepatura de la o albină, puteti să utilizați cu incredere ceapa, pentru a micsora durerea și senzația de arsură.
Datorită faptului că ceapa decantează radicalii, vă ajută să reduceți pericolul in cazul ulcerului gastric.
De ce să pui ceapa în șosete înainte de culcare?
În ciuda faptului că ceapa are capacitatea de a trata numeroase probleme de sanatate, mai putem folosi ceapa si pentru a elimina toxinele din organism.
Ceapa este luată în considerare ca un purificator de aer, ceea ce înseamnă că, are proprietati in a ucide toate microorganismele și germenii din jur.
Acidul fosforic conținut de ceapa va intra în sângele dvs. și în acest fel va purifica și va distruge orice germen și microorganism care ar putea să vă aducă gripa.
O modalitate bună de a obține cele mai bune rezultate, este de a pune felii de ceapă pe talpile picioarelor. Degetele de la picioare încorporează meridianele care sunt factori de acces spre organele interne.
Din cauza faptului că purtarea pantofilor face ca meridianele să fie latente, trebuie să mergeti desculți cât de mult posibil.
Cum să procedați corect
Tot ce trebuie să faceți este să taiati ceapa în felii, asigurați-vă că sunt cercuri plane, pentru a acționa ca o platformă pe intreaga zona a talpilor. După aceea, luați o felie mare și puneți-o pe talpa, apoi puneți șosete din bumbac. Efectuați această metodă, seara, înainte de a dormi pentru ca ceapa să poată acționa în cursul nopții.
Datorită acidului său fosforic, care este absorbit prin pori și piele, ceapa vă va ajuta să vă purificați sângele.
Datorită proprietatilor sale antivirale și antibacteriene, ceapa are capacitatea de a ucide germenii.

Scrie răspuns