Bine ati venit pe forumul meu. Sper sa va fie de un real folos! Lectura placuta!

Hemoroizii

LaurManea
Mesaje: 31
Membru din: 17 Aug 2017, 17:32

Hemoroizii

Mesaj: # 40Mesaj LaurManea
02 Noi 2017, 14:53

Hemoroizii sunt una dintre cele mai enervante și dureroase boli pe care le puteți dezvolta. Acestea apar într-o zonă inconfortabilă și inaccesibilă, ca rezultat al umflării venelor și a vaselor de sânge în jurul anusului. Hemoroizii pot deveni destul de dureroși și pot face mersul pe jos sau chiar statul pe scaun o mare problemă.

Tratamentul obișnuit pentru această problemă implică medicamente antiinflamatoare sau intervenții chirurgicale, dar, din fericire, avem un tratament natural deosebit, care este extrem de eficient și funcționează mai bine decât orice medicament. De fapt, acest ulei incredibil poate reduce durerea în doar 20 de minute!

La nivel global, 7 din 10 persoane suferă de hemoroizi sau se confruntă cu aceasta problema. Principalii factori pentru această boală sunt genetica, constipația, diareea, vârsta înaintată, mâncarea picantă prea mult, utilizarea excesivă a laxativelor și tensiunea arterială ridicată. Continuați să citiți mai jos pentru a vedea cum să pregătiți remediul care va poate oferi o tratare a hemoroizilor:

Ingrediente

250 ml. ulei de germeni de grâu

10 gr. mușețel praf

2 petale de trandafir

20 gr. de lanolină

20 gr. de miere

preparare

Puneți toate ingredientele într-o oală și fierbeți amestecul timp de 20 de minute, apoi scoateți-l de pe foc și lăsați-l să se răcească. Strecurați amestecul și puneți-l în congelator. După ce a înghețat, rupeți un cub de gheață din amestec și aplicați-l pe zona dureroasă timp de câteva minute. Repetați procesul ori de câte ori aveți nevoie.

Scrie răspuns